28 oktober

1943 - Geboorte Conny Froboess, Duitse actrice die in de jaren vijftig en zestig als zangeres een tieneridool was. Aan het begin van haar carrière bekend als 'Die kleine Cornelia' en later als 'Conny'. Ze vertegenwoordigde Duitsland op het Eurovisiesongfestival in 1962 en werd zesde met 'Zwei kleine Italiener'. Conny Froboess wordt vandaag 78 jaar.

1963 - Geboorte Eros Ramazotti. Hij leerde op jonge leeftijd drums, gitaar en piano bespelen. In 1984 deed hij mee aan het bekende San Remo-festival en won hij met het nummer ‘Terra Promessa’. Ondertussen heeft hij miljoenen platen verkocht en had hij duetten met wereldsterren als Joe Cocker en Tina Turner. Zijn bekendste hits zijn ‘Se Bastasse Una Canzone’, ‘Adesso Tu’, ‘Musica È’ en ‘Cose Della Vita’. Hij wordt vandaag 58 jaar.


1972 - Stevie Wonder bracht zijn 15e studioalbum 'Talking Book' uit. Het eerste nummer van het album, 'You Are the Sunshine of My Life', werd nummer 1 in de Amerikaanse hitlijsten en leverde zijn eerste Grammy Award op.