20 april

1959 - Van de dertienjarige Dolly Parton werd de allereerste single Puppy Love, met op de B-kant Girl Left Alone, uitgebracht. De single verscheen op het Goldband-label.1991 - Steve Marriott, zanger van The Small Faces kwam om bij een brand in zijn huis in het Engelse graafschap Essex. Zijn stoffelijk overschot werd aangetroffen in een kast in de slaapkamer. Uit de lijkschouwing bleek dat Steve Marriott drugs had gebruikt. Vermoedelijk is hij uit angst voor het vuur in de kast gekropen.


2000 - In een ziekenhuis in Antwerpen overleed Robert Mosuse. Hij had sinds 1990 een hersentumor. Robert Mosuse speelde met zijn broer Ronny, Dany Lademacher en Bart Peeters enkele jaren in The Radios. In 1993 hadden ze een nummer 1-notering 'She Goes Nana'. In 1997 maakte Robert Mosuse een solo-CD. Hij is dertig jaar geworden.


2002 - Overlijden van Pierre Rapsat aan kanker. In 1976 deed hij met Judy Et Cie voor België mee aan de internationale finale van het Eurovisie Songfestival. Hij eindigde op de achtste plaats. Pierre Rapsat is 54 jaar geworden.