top of page

25 mei

Elke dag tussen 16u en 17u hoor je bij De Goeie Ouwe Tijd een hitparade van vroeger. In het programma 'Plaatjes en Weetjes', elke dag tussen 10u en 12u, overlopen we alvast even de TOP 5 en draaien we de nummer 1. Vandaag die van mei 1960 5. Die Regento Stars - Leila 4. Jacqueline Boyer - Tom Pillibi 3. Bobbejaan Schoepen - Een hutje op de heide 2. Paul Anka - Puppy love 1. Bob Azzam & Eddy Barclay - Mustapha

1969 - In Nashville in Tennessee vond het huwelijk plaats tussen Roy Orbison en de West-Duitse Barbara Wilhonnen Jacobs. In juni begonnen zij aan de bouw van een huis in Hendersonville in Tennessee, vlakbij de plek waar op 15 september 1968 zijn oude huis is afgebrand. Bij deze brand zijn de twee zonen uit het eerste huwelijk van Roy Orbison met Claudette Frady, omgekomen. Roy en Barbara Orbison kregen ook twee zonen.


1975 - Geboorte Isabelle A.. Ze werd eind jaren tachtig en begin jaren negentig bekend als tieneridool met hits als 'Hé lekker beest', 'Blank of zwart' en 'Ik heb je nodig'. In 2017 kwam ze terug in de belangstelling dankzij haar deelname aan het derde seizoen van Liefde voor muziek. In 2019 kwam het album 'Sjokola' uit.


2006 - Overlijden Desmond Dekker, Jamaicaans ska- en reggaezanger. Bekend van het nummer 'Israelites'. Het was in veel landen de eerste reggaehit ooit.

bottom of page