25 juni

1968 - In de IBC-studio’s in Londen namen The Bee Gees 'I Started A Joke' op. Robin Gibb nam de solozang voor zijn rekening. Hij had dit liedje samen met zijn broers Barry en Maurice Gibb geschreven. De single kwam op 18 januari 1969 binnen in hitlijst bij ons en haalde als hoogste positie de 19e plaats.

1967 - Een windhoos trof het zuiden van Nederland en het noorden van België. Vooral de gemeente Oostmalle had erg te lijden met 135 verwoeste huizen.


1969 - In de Abbey Road Studio in Londen namen The Hollies 'He Ain’t Heavy, He’s My Brother' op. Elton John was voor deze opname ingehuurd als pianist. Kelly Gordon was de eerste die dit liedje opnam. De versie van The Hollies werd twee keer een hit in Engeland. In november 1969 bereikte de single de derde plaats. Vanaf 24 september 1988 stond de single twee weken aan de top. In Vlaanderen kwam 'He Ain't Heavy, He's My Brother' niet verder dan de 18e plaats.


2009 - Overlijden Farah Fawcett, Amerikaanse actrice, vooral bekend door haar rol als één van de Charlie's Angels.

2009 - Overlijden Michael Jackson. Michael Jackson begon zijn carrière op 11-jarige leeftijd als zanger van de Jacksons. De eerste hit was I want you back (1970). In 1979 maakte hij samen me producer Quincy Jones de elpee 'Off the Wall'. Grootste hit daarvan was 'Don't stop 'till you get enough'. Zijn grootste succes volgde in 1982 toen hij 'Thriller' uitbracht. Het zou het best verkochte album aller tijden worden. Op 25 juni 2009 werd hij bewusteloos in zijn huis gevonden. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht en is daar overleden. Doodsoorzaak zou een hartstilstand zijn geweest.


2009 - Overlijden Yasmine, zangeres, televisie omroepster en presentatrice. Met 'Don't cry for me Argentina' maakte ze in 1989 haar debuut in de Soundmixshow. In 1991 debuteerde Yasmine als zangeres met de cd 'Mooi zo'. Haar tv-carrière startte ze bij VTM. In 1998 stond ze als VJ mee aan de wieg van TMF Vlaanderen. Nadien ging Yasmine aan de slag bij de VRT, waar ze op één het showbizzprogramma 'De Rode Loper' presenteerde.