top of page

21 februari

2019 - Sterfdag Amerikaanse gitarist, zanger-songwriter en acteur Peter Tork. Hij maakte deel uit van de band The Monkees die we kennen van de hits 'I'm a believer', 'Daydream believer' en 'Last train to Clarksville'. Vanaf de jaren '80 trad hij ook op met zijn eigen bands The Peter Tork Project en Shoe Suede Blues. Hij is 77 jaar geworden.

1936 - Geboorte Chris Bonni. Haar bekendste rol is die van Yvette Backx in de televisieserie 'Thuis'. Ze speelde ook gastrollen in de series 'De Kotmadam' en 'Recht op recht'. Ze wordt 88 jaar.


1939 - Geboorte Jo De Meyere, acteur die bekend geworden is met 'Het dagboek van een herdershond'. Later heeft hij in de series 'Heterdaad' en 'Flikken' gespeeld, en films als 'De zaak Alzheimer', 'Het Vonnis' en 'Achter de wolken'. Jo De Meyere wordt 85 jaar.


1957 - Geboorte Stijn Coninx. Cineast bekend van de succesfilms 'Hector', 'Koko Flanel', 'Daens', 'Marina' en 'Niet Schieten'. Hij wordt 67 jaar.


2004 - Overlijden Les Gray, de zanger van Mud, die we kennen van de hits 'Dynamite', 'Tiger Feet' en 'Lonely This Christmas'. Les Gray is 57 jaar geworden.

Comments


bottom of page